ROMJULS YOGA med Eva Julia og Kine

27. desember 2018

14:00 - 15:30

Fabrikkvegen 13

280

Romjulsyoga ?

Myk Flyt med eteriske oljer 
Torsdag 27.des, kl.14-15.30
Kom å bli med på et herlig avbrekk i romjulen der vi gjør en varmende og energigivende yoga praksis med moderat til rolig tempo. Fokuset er detox der det legges inn litt ekstra twister/vridninger som stimulerer blodgjennomstrømning og sirkulasjon. Her brukes oljer som stimulerer kroppens egne evne til å gi slipp på avfallsstoffer og regenerere seg selv på en harmonisk og naturlig måte. Vi bruker friske sitrusoljer, i kombinasjon med andre rensende og energigivende oljer. En hjertevarmende klasse som avsluttes med avspenning og levende mantramusikk med Kine og Eva Julia
Pris kr 280,-
Etter å ha brukt eteriske oljer selv over flere år, startet Kine Isachsen å jobbe med dōTERRAs eteriske oljer, i januar 2018. Oljene har gjort en stor forskjell for immunforsvaret hennes, på å gi fokus og løfte humør. Dette gjorde at hun bestemte seg for å dele de med andre i en holistisk business! Med yrkesvalg som musiker, pedagog og treningsinstruktør har det vært viktig å ha styrkende verktøy for å prestere slik hun ønsker! Kine er sertifisert instruktør i BodyART-yoga, og har brukt eteriske oljer på timer hos Fitness Xpress i Oslo. Dette gir en helt ny atmosfære og opplevelse av timen, og hun gleder seg til å dele denne med enda flere!
Kine er også sertifisert behandler innen AromaTouch massasje, en massasje med 8 terapeutiske eteriske oljer fra doTERRA.
Som fløytist spiller hun klassisk tverrfløyte, trefløyter fra norsk folkemusikk og indisk bansuri, i ensembler som Giita Rani Ensemble og Haakon Ellingsen Trio.
Hjertelig Velkommen ❤️

 

PÅMELDING

SPA-Yoga ? Julegavetips til deg selv og noen du er glad i ?

vis neste

Join event

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Ja, jeg vil motta nyheter og tilbud fra Prana Yoga Pilates
Vi respekter ditt privatliv