Om oss

Om oss

Velkommen til Prana Yoga Pilates i Molde ( Din lokale Yoga skole ) Rett ved elven, i våre sentrale, lyse, romslige og innbydende lokaler deler vi vårt engasjement og kunnskap. Vi kan tilby deg et bredt spekter av Yoga, Pilates og Tai Chi med ulik intensitet, som dekker de aller flestes behov og forutsetninger. Noe for alle og enhver.

Vårt team består av mange dyktige lærere, hvor alle med sin kunnskap og kompetanse ønsker å tilrettelegge for deg,  slik at du får best mulig utbytte og glede av din trening/praksis.

Prana betyr vitalitet og livskraft og er et sted hvor du kan få et pusterom i hverdagen. Et sted der du også kan møte andre og være sammen uten å måtte prestere eller være flink. Her kan du sette deg ned etter klassen og nyte en kopp nytrukket te i en avslappet atmosfære.
Yoga blir mer og mer populært blant folk flest, da det er en treningsform som dekker mange flere behov enn å bare trene muskler. Pust, nærvær og øvelser går hånd i hånd og virker inn på hele oss.
Yogaen griper inn i livet også utenfor matta. Man lærer seg å kjenne etter, senke skuldrene, gjenkjenne stress og hvordan pusten påvirker oss både fysisk og mentalt.

Alle er velkommen, kom akkurat som du er !

Du trenger ikke være myk eller trent for å delta, det eneste du behøver å gjøre, er å ha lyst. Det handler ikke om å få hendene i gulvet, men om det som skjer på veien ned dit. Trenger du hjelp med å finne ut hva som passer for deg, ta kontakt og vi vil gjøre vårt beste for å veilede deg.

Epost: info@pyp.no

Instruktører
Eva Julia

Eva Julia

Eva Julia

Eva Julia

Eva Julia har undervist yoga i 14 år. Hennes første møte med yoga og meditasjon var ved International Meditation Institute i India, der hun periodevis bodde og studerte fra 1991 -2000. I 2001 tok hun Yoga Teacher Training ved Nosara Yoga Institute på Costa Rica. Og senere utdannelse i Virya Yoga og Yin Yoga. Hun har deltatt på utallige yogaretreater og kurs med ulike lærere og yogatradisjoner og føler en dyp glede over å dele sine yogaerfaringer og kunnskap. Helhetlig helse, kosthold og ernæring er noe hun alltid har vært opptatt av og har drevet sin egen helsekostbutikk i Oslo. Høsten 2014 fullførte hun utdannelsen Raw Food Chef og Living Food Instructor. I sin undervisning er hun opptatt av å tilrettelegge for at deltagerne gjennom yogapraksis og oppmerksomt nærvær kan finne sin indre stillhet og sine indre ressurser i møte med hverdagen.

Maria

Maria

Maria

Maria

Maria Ryther Hoem ble første gang introdusert til yoga som barn, gjennom ballettundervisning hos Sadhona, studio 11 i Molde. Dansen var en stor del av oppveksten og senere utdannet hun seg til dansepedagog ved Universitet i Stavanger. Gjennom dansestudier i New York i 2004 var yoga og pilates en del av den daglige treningen og dette skapte en voksende interesse for trygg og bevisst trening. Etter 4 år i Oslo som freelance danser og ballettpedagog dro hun i 2009 til i NewYork for å utdanne seg til Pilates instruktør, og har siden den gang undervist Pilates på ulike nivå, med matte og ulike tilbehør/props. I samme periode ble også yoga en større del av hverdagen, og i 2012 dro hun til Bali hvor hun gjennomførte en 200h Teacher Training i Hatha Vinyasa Yoga. Høsten 2015 ble hun sertifisert Deva Yoga instruktør. 2018 Yoga therapy intensive med Mark Stephens.

Pille

Pille

Pille

Pille

Pille kommer fra Estland og har bodd i Molde siden sommer 2012. Hun er utdannet Ashtanga Yoga instruktør og tok sin 200 RYT (Registered Yoga Teacher) utdanning på Bali, Indonesia. Gjennom It`s Yoga Satellite. Hun er i tillegg utdannet PT (personlig trener) og Les Mills Bodypump og Bodybalance instruktør; spinning, aerobic trainer, kostholdsveileder og NLP Master Practitioner. Har jobbet med trening og helse siden 1999 og er veldig opptatt av sunnhet og utvikling generelt.

Kamilla

Kamilla

Kamilla

Kamilla

Kamilla Faksvåg Post er utdannet fysioterapeut og kognitiv terapeut, og jobber til daglig på ryggskolen. Hun har jobbet med grupper siden 2004 og tok sin Deva Yoga lærer utdanning i 2015.

Edith

Edith

Edith

Edith

Edith Krohn Marleau har praktsiert Tai Chi og Qi Gong i 20 år. Hennes læremester har vært Pierre Marleau som hun også er gift med. Hun har også erfaring med dans og Yoga. Hennes bakgrunn er CanMag fra univ i Bergen og Montessori pedagogikk. Edith driver nå Krohnstad Montessori Barnehage med tilsammen 100 barn. Hennes motto er "Rest in motion"

Gry

Gry

Gry

Gry

Gry Eliassen Watn oppdaget yoga i 2005 mens hun studerte i Oslo. Etter å ha prøvd ulike yogaformer falt hun for ashtanga yoga, og i 2009 tok hun 200 hour Teacher Training Program på Puro Yoga i Oslo. Hun er aktiv og allsidig, og veldig glad i friluftsliv. Yoga er en brikke i et puslespill som skaper en balansert og harmonisk hverdag. Gry er fascinert over det "uendelige" prosjektet yoga er, i den forstand at man aldri blir utlært, men fortsetter å utforske og utvikle kropp og sinn. Yoga er både en treningsform og en meditasjon for Gry, og hun håper å inspirere andre til å finne "sin" yoga.

May Christin

May Christin

May Christin

May Christin

May Christin Engeli ble introdusert for yoga gjennom en venninne som holdt kurs i mindfullness. Hun startet med stressmestrings yoga og prøvde ganske raskt de andre timene ved Prana Yoga Pilates. Hun ble umiddelbart frelst og har siden praksisert yoga. Hun ble med jentene sine på Yoga ung for å se hva de drev med og siden har hun deltatt hver eneste gang selv, og er nå hovedlærer for Yoga Ung gruppen. May har erfart at Yoga har endret livet hennes og måten hun tenker på. Hun var for noen år tilbake alvorlig syk og slet med å komme tilbake i hverdagen, finne roen og en fysisk form for aktivitet som passet henne. Da hun fikk øyene opp for yoga var hun solgt fra første stund. Hun har alltid vært glad i all fysisk trening men yoga ga mer mening, både for den mentale og fysiske helsen. Hun har deltatt på flere workshops og tok Groovy Kids Teacher Training i mars 2018, og er nå under utdanning 200 t Teacher Training i Hatha Yoga. Til daglig jobber May ved høyskolen i Molde, har tre barn, liker å padle kajakk og holde seg aktiv.

Patricia

Patricia

Patricia

Patricia

Patricia Bergamaschi kommer fra Argentina og har bodd i Molde siden 2011. I 2012 startet interessen for meditasjon, og hun fant veien til meditasjon via te-sermoni. Dette er noe hun praktiserer per i dag. Etter kort tid startet hun sin yoga praksis hjemme. I november 2016 til januar 2017 gikk reisen til India for å ta utdanning i 200 RYT Holistisk yoga (Yoga Terapi) og 200 RYT Ashtanga vinyasa yoga ved Abhijna school of yoga: school of yoga and meditation. Patricia liker å være i naturen, og hun har en stor interesse for planter som medisin. I den sammenheng har hun tatt et nettbasert kurs om medisinplanter.

Jeannette

Jeannette

Jeannette

Jeannette

Jeannette Iren Krohn jobbet på Prana 2016 - 2017. Hun bor nå i Oslo, og vil være gjestelærer og holde workshops når hun er hjemme i Molde. Jeannette fullførte YOGAWORKS utdannelse i 2011 og videreutdannet seg til Deva Yoga lærer høsten 2015. ( Yoga for ledd og muskel problematikk ) I tillegg til sin interesse for yoga har hun en bred erfaring fra idrett. Hun har bl.a trent Taekwondo og undervannsrugby i mange år. Jeannette er også under utdanning til å bli massasje terapeut, og har startet opp med AcroYoga TT. Jeannette er allsidig, aktiv og utavdendt og underviser med glede og innlevelse. Jeannette underviser Rett etter jobben yoga, Yoga Ung, Yoga Nybegynner, Yoga for menn, Free Flow Yoga og Power Flow Yoga.

Johanne

Johanne

Johanne

Johanne

Johanne Bakke Bæverfjord er vikar/gjestelærer hos oss, og underviser Flow Yoga og rolig yoga på våre sommerkurs. Johannes første møte med yoga var i 2015 som elev på PYP, først med Eva Julia og senere også Maria og Pille. Yogaen gikk rett inn i hjertet hennes med én gang, og hun har etter hvert testet ut flere yogastiler med ulike lærere, både Hatha, Vinyasa Flow, Ashtanga, Restorativ, Yin, Pranala og Sama Yoga, for å nevne noen. Våren 2017 gikk reisen til Bali hvor hun tok sin 200-timers yogalærerutdannelse hos Intuitive Flow Yoga Studio, innen såkalt Yoga Pranala. Høsten og vinteren 2016/2017 deltok hun også en 50-timers utdanning innen Mindful Restorativ Yoga ledet av Elise Jansen. Johanne har tidligere drevet med dans og pilates, og med en tidligere danser som mor, var det kanskje ikke så rart hun falt for yoga. Yoga handler ikke bare om fysiske øvelser, det er en livsvei, og for Johanne har yoga vært en fantastisk måte å komme i kontakt med seg selv på, både kroppslig, sinnsmessig og med det indre selvet. Yogaens store variasjon, tilstedeværelse og balanse er noe hun tar med seg inn i praksisen, og forhåpentligvis vil også yogastudentene hennes føle dypere kontakt med seg selv gjennom hennes yogatimer, både fysisk, psykisk og emosjonelt. Om, namaste.

Ingrid

Ingrid

Ingrid

Ingrid

Ingrid Torstuen er en glad og aktiv dame som liker å bevege seg ute i naturen. Hun er utdannet fysioterapeut og har erfaring med rehabilitering av pasienter med ulike muskel- og skjelett-lidelser. Ingrid er sertifisert Fysio-Pilates instruktør ved Studio Pilates i Bergen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Ja, jeg vil motta nyheter og tilbud fra Prana Yoga Pilates
Vi respekter ditt privatliv