Personvernerklæring

Dine opplysninger er trygge hos oss i henhold til de nye personvernreglene (GDPR).

Dette lovverket krever blant annet at vi gir deg tydelig og klar informasjon om hvilke person-opplysninger vi har lagret om deg, hva vi bruker dem til, hvordan vi sikrer dem og hvordan du kan endre og eventuelt slette disse. 

GDPR (General Data Protection Regulation) er en ny EU-forordning som gjelder hele EU fra 25.mai 2018, I Norge vil den gjøres gjeldende i sommer. Forordningen erstatter den tidligere Personopplysningsloven. Mye er likt, men kravene til hvordan vi får behandle dine personopplysninger er skjerpet. Derfor har vi tydeliggjort våre vilkår gjennom å beskrive hvordan vi lagrer, beskytter og bruker dine personopplysninger.
Personopplysninger som er nødvendige
for å melde seg på våre kurs/abonnement/eventer:
NAVN – for å kunne identifisere deg og vite at det er du som kommer til klasse.
E-POST ADRESSE – for å komme i kontakt med deg sende relevant informasjon om kurs/klasser/arrangementer du er påmeldt eller produkter du har kjøpt hos oss. 
TELEFON NR  (frivillig) – for å komme raskt i kontakt med deg hvis det skjer uforutsette endringer i timeplanen, og kansellering av klasser. 

I tillegg må du ha kortopplysninger lagret om du benytter deg av en abonnementssordning.
Hos oss er det daglig leder, vår it- support og lærerene våre som har tilgang til personopplysningene i bookingsystemet. Vi er pålagt taushetsplikt og rutiner for å beskytte disse. Det innebærer blant annet at vi har skjermsparere og passordbeskyttelse på elektroniske enheter vi bruker for tilgang, og innloggings- passord til selve bookingsystemet. 

Alle kjøp av og påmelding til klasser, kurs og arrangement  i regi av Prana yoga Pilates, er levert av bookingsystemet Punchpass, og med betalingstjenester fra Stripe Payments og Vipps.

 

Når du betaler i nettbutikken på vår hjemmeside går du gjennom en sikker betalingsterminal der du
legger inn ditt kredittkortnummer (Visa eller MasterCard) og CVV kode. Kortinformasjonen din er krypteret og vil ikke være tilgjengelig for noen hverken før eller etter kjøpet, heller ikke for PYPs administrasjon. 
I denne sammenhengen er vi i Prana Yoga Pilates Behandlingsansvarlige for de personopplysningene som er lagret og Punchpass, Stripe og Vipps. Vi har forsikret oss om at de lagrer og behandler data i henhold til de gjeldende reglene.
  • Les hele PunchPass Privacy Policy her
  • Les hele Stripe`s Privacy Policy her
  • Les hele Vipps Privacy Policy her
Dersom du ønsker endre eller slette din profil fra PYP´s interne bookingsystem og kontaktliste,
(navn, epost, evt tlf nr)

sender du en e-post til info@pyp.no og vi sletter dette for deg.

Dersom du vil melde deg av vårt nyhetsbrev kan du avregistrere deg nederst på siden i nyhetsbrevet.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Ja, jeg vil motta nyheter og tilbud fra Prana Yoga Pilates
Vi respekter ditt privatliv